2022 Yılı Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Açılış Törenine Katıldık

2022 Yılı Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Dolayısıyla düzenlenen açılış törenine katıldık

2022 Yılı Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Dolayısıyla Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Şahne, Trafik Denetleme Şube Müdürümüz Sayın Şamil Özsagulu, İzmir Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanımız Sayın Zekeriya Mutlu ve Diger Saygıdeğer Baskanlarımızın ve Müdürlerimizin Bir Arada Olduğu Açılış Törenine İzmir Servisciler Odası Olarak Katılım Sağladık..
Yapılan Açılış Töreninde Odamız Üyelerinden Mahmut Tokgözlü Üyemiz Yılın Servis Şoförü Seçilmiştir. Kendisini Herkesin Huzurunda Birkez Daha Tebrik Ediyorum. Bu Vesileyle de Trafikte Görev Alan Tüm Amirlerimizin ve Trafik Polisi Arkadaşlarımızın Trafik Haftasını Eniçten Dileklerimle Kutluyor, Hepsine Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum..

trafik haftası trafik haftası etkinlikleri trafik haftası ne zaman trafik haftası pano trafik haftası boyama