AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya Odamızı Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya Odamıza Ziyarette Bulundular. Esnafımızın Gerek Akaryakıt Fiyatlarında Yaşadığı Sorunlar Gerekse Diger Mesleki Yaşadığımız Sorunlar Başta Olmak Üzere Oda Olarak Gerçekleştireceğimiz Projeler Üzerinde de İstişarelerde Bulunduk.

Ak Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya Odamıza Ziyarette Bulundular. Esnafımızın Gerek Akaryakıt Fiyatlarında Yaşadığı Sorunlar Gerekse Diger Mesleki Yaşadığımız Sorunlar Başta Olmak Üzere Oda Olarak Gerçekleştireceğimiz Projeler Üzerinde de İstişarelerde Bulunduk. Tüm Çalişmalarımızda Yanımızda Olup Destek Olacaklarını Net bir Şekilde İfade Etmelerinden ve Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Kendilerine Esnaflarımız Adına Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum..

mahmut atilla kaya erdem mert