AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret ettik

Eski Başbakan yardımcısı ve TBMM.insanhakları komisyon Başkanı.Bursa Milletvekilimiz Sn Hakan ÇAVUŞOĞLU'NU İzmir Bursa,Ankara, Gaziantep,Birlik Başkanımız ve Servisciler oda başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Personel servis araçları.ve okul servis araçları yönetmeliği değişikliklerinde İhtiyaç duyduğumuz düzenlemeri ileterek.Desteklerini aldık. Bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka'larından dolayı teşekkür ediyor müjdeli haberlerini bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

hakan çavuşoğlu hakan çavuşoğlu kimdir hakan çavuşoğlu ne bakanı hakan çavuşoğlu bakan hakan çavuşoğlu mevlüt çavuşoğlu erdem mert izmir