Başkan Mert'den bir güzel haber daha

İzmir Umum Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası ve Ferhat Değer Şirketler Grubu İş birliği ile Servisçi esnaflara indirim anlaşması yapıldı. İzmir Umum Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası ve Ferhat Değer Şirketler Grubu İş birliği ile Servisçi esnaflar için indirim anlaşması yapıldı. Oda Başkanı Erdem Mert 'Esnaflarımızı enflasyondan korumak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz' dedi.

İzmir Umum Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası ve Ferhat Değer Şirketler Grubu İş birliği ile Servisçi esnaflar için indirim anlaşması yapıldı. Oda Başkanı Erdem Mert ‘Esnaflarımızı enflasyondan korumak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz’ dedi.
Ferhat Değer Şirketler Grubu Perakendeler Satış ve Pazarlama Direktörü Barboros Cengiz’in açıklamaları şöyle: “Servisçi esnafımız ile iyi bir buluşma gerçekleştirdik. Esnaflarımız İzmir içinde 5 ve Manisa’da 1 olmak üzere Ferhat Değer A.Ş. OTOPRATİK Şubeleri’nden hizmet alacak. 999 TL ve üzerinde yapılan periyodik bakım hizmetine ayrıca 200 TL’lik MİGROS Hediye Çeki veriyoruz. Servislerimiz tüm Türkiye’de yapılan otopratik servisleri denetlemesinde 1,3,4 ve 5’inci sıraya yerleşerek servisçilik standardına uygun servisler olduğunu kanıtladı. Servis Yönetim Sistemimiz ile araca yapılan tüm işlemler araç sahibi tarafından online olarak takip ediliyor. Uluslar arası yedek parça yazılım sistemini kullanıyoruz. Doğru yedek parça. Tüm arıza tespitleri için orijinal elektronik yazılım kullanıyoruz.” dedi.

Lastik Borsası ile ilgili olarak Kurumsal İletişim Sorumlusu Cansu Mutlu Türk; “Lastik Borsası bir e-ticaret portalı. Servisçi esnaflarımız pazaryerimizden ihtiyaçlarına uygun Lastik, Jant, Akü ve Motor Yağı sipariş edebilecekler. Siparişler kargo ile adreslerine teslim edilecek. Bir kod numaramız var. Bu kod numarası ile %5 ÖZEL İNDİRİM alacaklar. Türkiye’nin her yerinden kendilerine en yakın servis noktasını seçerek Ücretsiz Montaj yaptırabilirler