Başkanın Mesajı

Bilindiği üzere bizler, seçim tarihi açıklandıktan sonra aday olan bir yönetim değildik ve esnafımızın hep yanındaydık. Yetkimiz olmamasına rağmen camiamızda çok güzel işler başardık. Bundan sonra da bu güzel işleri sürekli çoğaltarak devam etmek istiyoruz. Zaten bu anlayışımız neticesinde siz değerli esnafımız bizleri bu makama getirdi. Bu anlamda bizlere oy veren veya vermeyen tüm servis taşımacısı esnafımıza teşekkür ediyoruz.

Genel Kurul’da verdiğimiz sözlerimizin her zaman arkasındayız. Bu anlamda birinci önceliğimiz İzmir’deki korsan ve ikiz plakalı olmak üzere kayıt dışı çalışan araçlara resmen savaş açıyoruz. Bu zaman kadar verdiğimiz mücadele bir kenara bundan sonra da var gücümüzle bu konunun üzerinde duracağız.  Esnaflarımızın gelirlerini seçimden önce söz verdiğimiz üzere personel fiyat tarifnamesini çıkartarak belli bir standarta getireceğiz. Bu konuda da çalışmalarımızı yapıyoruz ve bu işin takibindeyiz.

Özellikle esnafımızın gider kalemlerinde ağır bir yük haline gelmiş olan akaryakıt, lastik, madeni yağ, filtre gibi giderlerinde esnafımızın cebini rahatlatacak şekilde anlaşmalar yaparak esnaflarımızı bunlardan faydalandıracağız. Bu söz verdiğimiz projelerimizin her zaman arkasındayız ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık.

Unutulmamalıdır ki; esnafımızın sıkıntı yaşadığı her noktada artık İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası olarak esnafımızın yayındayız. Sıkıntıların hepsini çok iyi biliyor ve çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda, birlik ve beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

ARTIK ESNAFIMIZIN KENDİSİ İÇİN ÇALIŞAN BİR ODASI VAR VE S PLAKAMIZIN BAYRAĞINI HEP BİRLİKTE ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ.