İzmir Servisciler Odası Olarak İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger' i ziyaret ettik

İzmir Servisciler Odası Olarak İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger' i Makaminda Ziyarette Bulunduk.. Ziyaretimiz Sırasında İzmir Akparti Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya , Izmir Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne , Akparti Konak İlçe Başkanımız Mehmet Sait Başdaş Bizimle Birlikteydi. Servisci Camiamızın Sorunlarını ve Odamızın Bu Sorunlar Karşısındaki Çözüm Önerilerini İstişare Ettik..

Sayın Valimize , Emniyet Müdürümüze ve Sayın Vekilimize Servisci Esnafinin Sorunlarını Dinleyip Gösterdikleri İlgi ve Hassasiyetleri İçin Camiamız Adına Çok Teşekkür Ederim..

servis izmir servis izmir didim izmir servis ücretleri izmir servis şoförü is ilanları izmir servis firmaları